AANSCHUIF
DINERS

Geniet van een avond vol dagverse seizoenssmaken, ontmoet oude bekenden en nieuwe mensen en vertrek met een  frisse dosis energie. 

Kom van april tot december langs voor onze aanschuifdiners, gezellige avonden naar Frans gebruik maar met een  Zeeuwse en lokale smaak!  

We starten met een aperitief en een rondleiding in het voedselbos, daarna serveren we in onze boerenschuur een  viergangenmenu met lokale producten inclusief biologische wijn.  

Schuif aan aan lange tafels in de landelijke schuur of in de tuin onder de oude bomen, te midden van locals, medekampeerders en food liefhebbers.

Er staan heerlijke gerechten op je te wachten, bereid met ingrediënten van de streeks en deels uit het voedselbos en geserveerd met bijpassende biowijnen. De sfeer is ontspannen en samen geniet je van een heerlijke maaltijd.

De aanschuifdiners worden verzorgd door kok Jeroen van Culi-J.

Reserveer jouw plek

Zaterdag 13 april

Zaterdag 11 mei

Zaterdag 15 juni

Zaterdag 31 augustus

Zaterdag 21 september

Zaterdag 12 oktober

Zaterdag 23 november

Zaterdag 14 december

Voor €70 per persoon

Rondleiding, aperitief, amuse, 4-gangendiner, biologische wijn en frisdranken of water zijn allemaal inbegrepen.
Wees er snel bij! Plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je op tijd reserveert.

Naam
Denk aan allergieën, dieetwensen,...

Huur de locatie af voor jouw speciale gelegenheid

Wil je iets bijzonders organiseren op een rustige, natuurlijke locatie: kom dan naar Voedselbron Graauw! Van  trouwlocatie in de natuur tot vergaderingen met lunch tot jubileumetentjes met familie, geniet van onze heerlijke,  verse maaltijden. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en tarieven.