VOEDSELBOS
Eten uit het voedselbos
Voor de mens is het voedselbos een hele frisse manier om eenvoudig, rijk en gezond voedsel te produceren. Het principe van het voedselbos is het nabootsen van bos-ecologischeprocessen met eetbare soorten. Een voedselbossysteem zorgt voor levende, gezonde bodems en producten.
Daarbij zorgt het ook voor een toenemende biodiversiteit. De methode is een echte meerwaarde voor de mens, de natuur en aarde.
Voor wie met de rijkdom van het voedselbos wil kennismaken biedt Voedselbron Graauw cursussen en rondleidingen aan.
Je bent nieuwsgierig om een voedselbos in levenden lijve te zien, om te horen en ervaren wat het inhoudt en wat erbij komt kijken? Je hebt zelf plannen voor een voedselbos, of het nu in het bos, in de stad of op het platteland is?












































Cursussen Jos Willemsen
Voedselbos basiscursus geeft je een stevige basis in de beginselen van voedselbos.
Voedselbos & agroforestry specialisatiecursus. Optimaliseer natuurlijke creatiepatronen.
Rondleidingen Emiel
Rondleidingen van 1 uur; minimaal 15 personen
Rondleiding
1 drank inbegrepen
Per persoon € 7,50
Rondleiding
1 drank en gebak inbegrepen
Per persoon € 10
Samen genieten van duurzaam eten
Op de voedselbron worden regelmatig aanschuifdiners georganiseerd, waarbij je kunt genieten van een heerlijk diner met verse producten van eigen bodem en de streek. Met elkaar van deze smaken genieten, zorgt voor onvergetelijke herinneringen.