Omgeving

Voedselbron ligt net buiten Graauw. In de directe omgeving kun je naar hartenlust wandelen en fietsen door het prachtige Zeeuws-Vlaamse polderlandschap. Onderweg geniet je van prachtig weidse uitzichten.

Natuurliefhebbers zullen graag Het Verdronken Land van Saeftinghe, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, willen bezoeken voor een onvergetelijke ervaring. Vestingstadje Hulst ligt op 8km van de Voedselbron. Dompel je onder in de geschiedenis, de cultuur en de bourgondische gezelligheid. Zin om naar het strand te gaan? Het strandje van de Perkpolder ligt op slechts korte afstand aan de Westerschelde. Je staat ook binnen een uurtje op de Zeeuwse stranden van bijvoorbeeld Cadzand, Breskens, Groede of Nieuwvliet.

Fijnproevers zitten hier ook de juiste plek, er liggen tal van restaurants en cafés in de buurt. Wil je graag lekker eten buiten de deur? Strijk dan neer bij Eet- en Drinckerij Nobel of Herberg De Graauw in het dorp of wandel over de dijk in Paal naar Paviljoen ’t Schor. Je zit hier bovenop het tij als het water de schorren in de Westerschelde binnenkomt. Zowel op het terras als binnen kun je in alle rust en in een sfeervolle ambiance wat drinken en eten. Voor een ware beleving, een boerenkost of een heerlijk Belgisch bier ga je naar Emmadorp naar het - meer dan 100 jaar oude - huiskamercafé Het Verdronken Land!

Ook de Belgische grens is niet ver! Ga een leuk dagje uit naar Antwerpen (25 minuten) of Gent (55 minuten).

Omgeving van Voedselbron Graauw
Omgeving Voedselbron Graauw
Hulst vestingstad voedselbron graauw
Landschap rond Voedselbron Graauw