Nieuwe reeks aanschuifdiners

Na 1,5 jaar en na veel geduld kunnen de aanschuifdiners weer plaatsvinden. Wij kijken daar enorm naar uit en hopelijk jij ook! De één zal nog weten wat een aanschuifdiner inhoudt en bij de ander is het misschien weggezakt, daarom informeren we je graag over wat een aanschuifdiner inhoudt.

Stel je voor: een lange rij aan elkaar geschoven tafels in een landelijke schuur. Op de tafels staan heerlijke gerechten, deels bereid met ingrediënten uit het voedselbos geserveerd met bijpassende biowijnen. De sfeer is relaxed en samen geniet je van een heerlijke maaltijd.

Dat kun je op de volgende avonden doen!

Op zaterdag 16 oktober en zaterdag 20 november vinden de aanschuifdiners plaats, waar de chef-kok fijne maaltijden bereidt met seizoensgebonden producten. Schuif aan en geniet van een gezellige avond.

Voor €65 p.p. eet en drink je mee.

Reserveer snel! Er is beperkt plek, daarom vragen we je voor het diner van zaterdag 16 oktober voor maandag 11 oktoberde reservering definitief te maken en voor het diner van zaterdag 20 november voor maandag 15 november. Dat kan door een mail te sturen naar info@voedselbrongraauw.nl met het aantal personen.

Aanschuifdiner Voedselbron GraauwAanschuifdiner Voedselbron Graauw
Aanschuifdiner Voedselbron Graauw
Aanschuifdiner lange tafels voedselbron graauw
aanschuifdiner bij Voedselbron Graauw Zeeland
eten uit het voedselbos bij Voedselbron Graauw Zeeland
aanschuifdiner bij Voedselbron Graauw Zeeland
Aanschuifdiner Voedselbron Graauw